Zakelijke bijeenkomsten

Een unieke vergaderlocatie of traningsruimte, of heerlijk lunchen, borrelen en dineren aan boord. Onze schepen zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke gelegenheden zoals een vergadering, mini-congres, workshop, of presentatie. Naar wens in een meer formele, of meer informele setting.

Wij kunnen uw gezelschap ophalen of wegbrengen op een gewenste locatie in ons vaargebied. Onderweg kunnen wij een stop maken voor bijvoorbeeld een bezoek aan Pampus of Muiderslot, om inspiratie op te doen, even de benen te strekken, of om gewoon bij een kop koffie te genieten van het uitzicht.

Wat dacht u van een afsluiting van de dag met een informele barbecue aan dek van de Sailboa? Of juist een luxe diner aan boord van onze salonboot Elvira?

Wij kunnen een complete dag voor u verzorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het creatieve proces, of juist het doorhakken van knopen. De varende locatie en de frisse buitenlucht, zorgen voor een heldere geest, wat vaak precies is wat u nodig heeft.

Voorzieningen van onze boten

Onze schepen zijn uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Zo zijn onze schepen verwarmd, hebben we toiletten aan boord en hebben we meer dan voldoende stopcontacten. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een beamer en een microfoon, die kunnen worden aangesloten op onze geluidsinstallatie. Er zijn verschillende opstellingen van het meubilair mogelijk. Losse tafels, een bloktafel, of een u-vorm. Ook kunnen de tafels en stoelen makkelijk aan de kant geschoven worden.

Varende locatie

Een schip biedt als geen ander een locatie waar u (weliswaar voor korte tijd) op elkaar bent aangewezen. Dit zorgt voor een onbewuste verdieping, een nieuwe dimensie, die maakt dat de presentatie, communicatie en allerlei (rol)patronen en (bedrijfs)processen een diepere indruk maken dan in de vertrouwde omgeving.

U kunt bij ons ook terecht voor een vroege sessie – voor de files uit en voordat er parkeergeld moet worden betaald –  voor een vergadering met ontbijt aan boord.

Varend vergaderen werkt het beste op het IJmeer. Tussen de vergadersessies even de wind door de haren, en genieten van het weidse uitzicht. Ook varen we rond in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, of op het Gooimeer. Het is mogelijk om u op te halen in Muiden, Almere, Amsterdam of Huizen.  Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor andere opstaplocaties.

Heidag of bedrijfsuitje

Het nuttige met het aangename verenigen. Uw vergadering, presentatie of workshop kan onderbroken worden door bijvoorbeeld uitwaaien aan dek of een lunch, of naadloos overgaan in een borrel, receptie of diner, of zelfs in een dansfeest met band of DJ.

Ook kan het zakelijke verbonden worden met het culturele of sportieve. We kunnen een combinaties in uw programma op nemen met museumbezoek, of een sportieve activiteit op een van de bijzondere locaties in ons vaargebied. U kunt dus zowel bij ons terecht voor het huren van een van onze schepen, als voor het volledig organiseren van uw (zakelijke) dagje uit.

Een aantal mogelijkheden op een rij

  • Schepen zijn geschikt als vergaderruimte, trainingslocatie en voor presentaties
  • Aan boord kan uitgebreid worden geborreld, geluncht, of gedineerd
  • Stopcontacten, toiletten en vloerverwarming aanwezig
  • Buitenruimte om uit te waaien, of borrelen en eten aan dek
  • Combinatiemogelijkheden met culturele en sportieve activiteiten
  • Diverse op- en afstapplaatsen mogelijk
  • Elk evenement organiseren wij op maat

STEL UW VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht