Tarieven voor boothuur en catering

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Boothuur (minimum, 3 uur), inclusief schipper en 1 persoon bediening€ 1050,-
Vervolguren per uur tot 0:00€ 260,-
Leegvaren per uur tot 0:00€ 185,-
Toeslag vaaruren (incl. leegvaren) per uur na 0:00 (tot 08:00)€ 60,-
Extra bediening, per uur€ 35,-
Kok, per uur€ 42,50

Ben je met een kleine groep (tot zo’n 50 personen)? Dan is het mogelijk om voor een aangepast boothuurtarief een vaartocht te maken naar Pampus of het Muiderslot. Aan boord verzorgen wij desgewenst koffie, lunch en een borrel. Deze mogelijkheid bieden wij aan tijdens ons Veerdienstseizoen: van april tot en met oktober, dagelijks behalve maandag. Voor informatie over specifieke mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen: 020-4278888 of vul het contactformulier in.

Catering

De Sailboa biedt plaats aan 100 personen om te dineren en aan 150 personen voor een lunch of borrel. De Elvira biedt plaats aan 60 personen om te dineren en aan 75 personen voor een lunch of borrel. Wij werken met verschillende cateraars samen. Hierdoor zijn de prijzen afhankelijk van de cateraar of chef.

Wij horen graag wat je idee voor de vaartocht is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een welkomstdrankje of koffie met gebak bij aanvang, borrelhapjes, buffet, meergangendiner of barbecue.

Dineren is mogelijk vanaf € 19,50 per persoon en lunchen vanaf € 9,00 per persoon. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

drank

Er is keuze tussen de bar afkopen, drinken op nacalculatie, of drankjes direct laten afrekenen. Drankprijzen verstrekken wij op aanvraag.


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Onder bijzondere omstandigheden (feestdagen en evenementen) kunnen in verband met logistiek en extra inzet van personeel andere tarieven van toepassing zijn.

Algemene Voorwaarden Navigo Amsterdam

STEL je VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht