Zakelijk

Een schip biedt als geen ander een locatie waar u (weliswaar voor korte tijd) op elkaar bent aangewezen. Dit zorgt voor een onbewuste verdieping, een nieuwe dimensie, die maakt dat de presentatie, communicatie en allerlei (rol)patronen en (bedrijfs)processen een diepere indruk maken dan in de vertrouwde omgeving.

Voor bedrijven die betekenis willen geven aan het weer fysiek bij elkaar komen, een presentatie of jubileum extra luister bij willen zetten op een bijzondere plek of gewoon omdat het weer kan.

Amber

Salonboot Amber voor VOC Schip de Amsterdam Scheepvaartmuseum Rederij Navigo

De Amber is bij uitstek geschikt voor een meeting, brainstorm, zakelijke lunch of vervoer naar het zakelijke event “en petit comité”. Dit is altijd maatwerk, maar we schakelen snel. Een zeer bijzondere plek voor een vergadering die alleen per schip te bereiken is de fortwachterswoning op het eiland Pampus. Wij zijn met onze veerdienst hofleverancier voor deze plek, en kunnen met de Amber exclusieve kleine events en meetings organiseren.

Elvira

Elvira vaart in Amsterdam Rederij Navigo zakelijke bijeenkomsten

De Elvira is flexibel in te delen, van theateropstelling (presentatie) tot lange bloktafel of juist losse tafels voor workshop of proeverij. Het seizoensdek achter kan worden afgezonderd van de salon, of juist worden ingericht voor een break tussen de sessies. Vanwege de snelheid van de Elvira is een programma aan boord goed te combineren met een bestemming verder weg.

Sailboa

Mensen aan boord van de Sailboa onderweg op het IJmeer met een zeilboot Rederij Navigo

De Sailboa verenigt het beste van twee werelden als het er om gaat een zakelijke bijeenkomst te verbinden aan ruimte, frisse lucht en “even uitwaaien” tussen de sessies. Het ruim is met los meubilair flexibel in te delen, waardoor makkelijk geswitcht kan worden van plenair naar workshop of receptie. Het dek biedt volop ruimte om tussendoor individueel, in groepjes of als heel gezelschap te genieten van verre einders. 

Locaties

locaties voor een evenement aan boord van schip Sailboa Rederij Navigo

Amsterdam heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van bijzondere locaties: Rederij Navigo is expert als het gaat om gecombineerde events aan de rand van de stad en net daar buiten. Met onze veerdienst zijn we “hofleverancier” voor Pampus en het Muiderslot. Met name Pampus leent zich voor “buitenopdrachten” en teambuilding in combinatie met een vaartocht. Maar we denken ook mee als het gaat om het bepalen van een handig verzamelpunt, opstapplek of locatie als bestemming om de dag mee te combineren.

Leisure

Rondleiding tijdens evenement op Pampus met Rederij Navigo

Het organiseren van een zakelijke bijeenkomst of event op een schip is goed te combineren met leisure; van sportieve invulling tot informele afsluiting. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leisurepartners om zowel aan boord als op locatie iets extra’s te organiseren. Van proeverij, workshop of DJ tot teambuilding op locatie.

Catering

bbq catering foto voor Rederij navigo

Wij geloven in verantwoord inkopen, lokale leveranciers en sterke merken (kwaliteit). Een voorstel is zo gemaakt, maar wij denken ook graag met u mee voor het kunnen leveren van maatwerk. Desgewenst koppelen wij u aan onze leverancier voor speciale wijnen, een bijzonder buffet of specifieke dieetwensen.

Stel je vraag