Bestemmingen voor een gedenkwaardige dag

Rederij Navigo Amsterdam heeft meerdere schepen, geschikt voor uiteenlopende bestemmingen. Onze schepen hebben een geheel eigen uitstraling. De Sailboa is een robuust partyschip met buitendek en feestruim. De Sailboa is bij uitstek geschikt voor grotere groepen en vele soorten borrels, feesten en partijen. De Elvira is een grote klassieke salonboot, waarop heerlijk kan worden geborreld en gedineerd, genietend van het prachtige uitzicht. De IJveer XIV uit 1930, de laatste van de “Nieuwendammer bootjes” is een voormalige veerboot, geschikt voor (haven)rondvaarten, lunch en diner. De Charwill is een klassiek zeiljacht uit 1921 en geschikt voor dagtochten tot 10 personen. De Amber is een klassieke bakdeksalonboot, geschikt voor kleine groepen (max 12 personen). Dit schip is bij uitstek geschikt voor kinderfeestjes, een intieme lunch of diner, of zakelijke meeting, lunch of borrel. Een deel van de opbrengst van de verhuur wordt geschonken aan de stichting Amber: hiermee worden vaartochten voor kinderen met kanker mogelijk gemaakt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hieronder geven wij een aantal voorbeelden. Elk evenement organiseren wij op maat. Dus deel je wens en laat ons een mooi voorstel doen!

Voor onze vaartochten werken wij samen met onder andere cateraars, muzikanten, gidsen, dagvoorzitters, etc. Willen jullie de vaartocht combineren met een activiteit op het droge? Dat kan ook. De boten kunnen aanmeren bij vele restaurants, culturele centra en zelfs onbewoonde eilanden…

Bruiloft

Bruid en bruidegom kussen op hun bruiloft op het dek van schip Sailboa Rederij Navigo

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten aan boord. Voor de organisatie van wat een van de mooiste dagen uit jullie leven gaat worden, nemen wij graag de tijd. In een persoonlijk gesprek aan boord bespreken we jullie wensen en ideeën en of wij suggesties kunnen doen op het gebied van de trouwambtenaar, … Verder lezen

Jouw Event

een evenement met mensen met oranje kleding op het dek van schip de Sailboa Rederij Navigo

Wij leveren geen standaard product. Voor ons is een feest geslaagd als wij jouw idee hebben kunnen uitvoeren, dus we horen graag waar je naar op zoek bent. Maak het gemis van festivals dit jaar goed, door je eigen topfeest aan boord te organiseren. Met name de Sailboa heeft de perfecte rauwe, industriële en toch gezellige uitstraling om met goed eten, goede muziek en in goed gezelschap intiem en uitbundig te kunnen feesten! 

Catering

Catering foto van een gedekte diner tafel aan boord van boot Rederij Navigo

Wij werken samen met verschillende cateraars. Hierdoor zijn de prijzen afhankelijk van de cateraar of chef. Wij horen graag wat je idee voor de vaartocht is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een welkomstdrankje of koffie met gebak bij aanvang, borrelhapjes, buffet, meergangendiner of barbecue.

Veerdienst

Veerdienst Amsterdam vaart met schip de Sailboa naar Pampus of het Muiderslot

2020 markeert al weer 10 jaar Veerdienst Amsterdam, onze veerdienst naar Forteiland Pampus en het Muiderslot. In deze omgeving bieden wij ruimte om met beperkt budget op vaste tijden, en voor grotere groepen met een privé boot naar deze bestemmingen te varen vanuit onze eigen ligplaatsen op Amsterdam IJburg en de Almeerse Marina Muiderzand. Meer informatie is te vinden op onze website Veerdienst Amsterdam. Neem voor maatwerk direct contact met ons op!

Sinterklaas

Pakjesboot Sailboa intocht Sinterklaas op IJburg Amsterdam 2022 Rederij Navigo Veerdienst Amsterdam

De Sailboa verzorgde in 2022 al weer voor de 11e keer de Sinterklaasintocht op IJburg, en zowel de Elvira als de Sailboa behoorden in 2019 tot de stoet van 5 grote schepen die de intocht via de Amstel in Amsterdam deden! Beide schepen voeren ook heen en weer als pakjesboot naar het winterverblijf van Sinterklaas, het Muiderslot. Meevaren kan natuurlijk ook! Monster aan via de veerdienst, of regel een eigen pakjesboot voor school, de hele familie of personeelsvereniging.

Uitvaart Verstrooiing

Het schip Sailboa ligt voor kasteel het Muiderslot Rederij Navigo

Navigo Amsterdam verzorgt letterlijk de uitvaart. De Sailboa, een rustieke en klassieke boot, of de Elvira, een prachtige grote salonboot, bieden de ruimte om met familie en vrienden op gepaste wijze afscheid te nemen. Je bepaalt zelf het programma, zo ben je niet meer afhankelijk van het beperkte tijdslot van het uitvaartcentrum. De kist kan … Verder lezen