Uitvaart

Navigo Amsterdam verzorgt letterlijk de uitvaart. De Sailboa, een rustieke en klassieke boot, of de Elvira, een prachtige grote salonboot, bieden de ruimte om met familie en vrienden op gepaste wijze afscheid te nemen. U bepaalt het programma, zo bent u niet meer afhankelijk van het beperkte tijdslot van het uitvaartcentrum. De kist kan desgewenst mee aan boord, ook is het mogelijk (en wettelijk toegestaan) om de as van de overledene te verstrooien op het water.

De ceremonie kan aan boord worden gehouden. Bij de ontvangst, ceremonie, of op de vaartocht terug, verzorgen wij desgewenst een hapje en drankje. Ook is er ruimte aan boord voor het spelen van (live) muziek.

 

Uitvaart op maat

Wij weten dat een uitvaart zeer persoonlijk is, daarom verzorgen wij het vervoer van de uitvaart op passende wijze. Er is veel mogelijk. Wij zijn u graag van dienst bij de keuze voor aankleding, eventuele muziek, hapjes & drankjes, etcetera.

 

Naar de Noorderbegraafplaats, of Zorgvlied

Wij varen in de ruimere wateren van Amsterdam en kunnen voor grote gezelschappen het vervoer verzorgen naar de Noorderbegraafplaats en Begraafplaats Zorgvlied. Op de Sailboa is voor een ceremonie plaats voor ruim 120 personen, op de Elvira voor 75 personen.

 

STEL UW VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht