Marker Wadden

Vanaf zondag 13 juni 2021 gaan wij dagexcursies organiseren met onze salonboot Elvira van Amsterdam IJburg naar de Marker Wadden. Dit unieke nieuwe natuurgebied bruist van het leven, het is een paradijs voor planten, insecten, vissen en vogels.

Verken de Marker Wadden via de verschillende wandel en vlonder paden met een totale lengte van 12 kilometer. Vanaf de haven kun je uit één van de wandelroutes kiezen. Begin je wandeling vanuit de uitkijktoren de Steltloper. Neem je verrekijker mee en bekijk de verschillende vogelsoorten vanuit de verschillende vogelkijkhutten. In het voorjaar is het lekker druk in de vogelskolonies. Er zijn op de marker Wadden wel meer dan 120 verschillende vogels gespot!

Programma

Programma: 10:30 vertrek; bij aanvang koffie met gebak. We serveren een voorverpakte lunch, die tijdens het varen of bij het bezoek tussendoor aan boord of aan land genuttigd kan worden. Aankomst Marker Wadden: 12:30.

We blijven 3 uur op de Marker Wadden. Tijd genoeg voor een korte of lange wandeling, het bezoekerscentrum en restaurant op de eilanden.

15:30 Vertrek richting Amsterdam. Tijdens de terugvaart worden verschillende borrelhapjes geserveerd, en is de bar geopend! Aankomst Amsterdam IJburg: 17:30.

De kosten bedragen € 67,50 voor volwassenen en € 47,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Dit is inclusief gebiedsbijdrage voor Natuurmonumenten. Als het niet door kan gaan (bijvoorbeeld door weersomstandigheden) storten wij uw geld terug.

Het aantal plekken is beperkt; zo kunnen we voldoende afstand onderling garanderen en zijn mondkapjes niet verplicht. Lees hier ook onze Corona aanpak.

Groepen

Groepen kunnen ook een privéboot huren. We informeren je graag over de mogelijkheden via info@navigoamsterdam.nl, of bel Bel 020-4278888.

Reserveren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.
Ja, ik blijf graag op de hoogte van de vaartochten naar de Marker Wadden: