Mensen

Navigo is geboren uit de passie van Imre Leenhouts voor varen en gastheerschap. Al in zijn tienerjaren was hij dagelijks zeilend en surfend op het water te vinden. Niet veel later werd hij schipper bij het reddingsstation van Huizen. Als student scheepsbouw ontwierp hij een opduwer waarvan er meerdere in de vaart in zijn gebracht. Vanaf 2002 zeilde hij anderhalf jaar rond de wereld. In 2009 kocht Imre zijn eerste passagiersschip: de Sailboa.

In aanvulling op de feesten en partijen aan boord,  startte hij in 2010 met de Veerdienst van Amsterdam naar Pampus en Muiderslot. In 2016 is salonboot Elvira in de vaart gebracht, en in 2020 is de Amber aan de vloot toegevoegd.

Behalve het gepassioneerde en betrokken team van freelance schippers en matrozen, heeft de rederij ook medewerkers in dienst. Grote kans dat je Jeroen Koenders als stuurman treft tijdens een evenement aan boord. Saskia Boes is naast Imre je eerste aanspreekpunt bij het maken van een reservering, zij verzorgen het reilen en zeilen aan wal. Daarnaast zijn er vrijwilligers die varen, het kantoor ondersteunen, onderhoud plegen en groepen op de veerdienst begeleiden.

Wat de functie ook is, medewerkers bij Navigo herken je aan de twinkeling in hun ogen!