Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Een kerst- of nieuwjaarsborrel is de perfecte manier om samen met uw organisatie het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te beginnen. Navigo Amsterdam biedt u de mogelijkheid om er met het hele personeel een uitje van te maken.

Nieuwjaarsborrel op een boot

Uiteraard is varen niet het eerste waar u aan denkt in de winter. Toch is varen in de winter prachtig. En varen op het IJ kan altijd! Onze boten zijn verwarmd, hebben toiletten aan boord en een volledig uitgeruste bar. Luxe zal niet het probleem zijn deze vaart. De Sailboa is een robuuste oude klipper en onze salonboot Elvira heeft een prachtig uitzicht, ongeacht het weer.

Presentatie geven?

Een nieuwjaarsborrel is de gelegenheid om plannen en resultaten te presenteren. Om te sparren met uw personeel over het toekomstperspectief van uw bedrijf op een ongedwongen en gezellige manier. Het is mogelijk om gebruik te maken van een microfoon om toespraken te houden. Wellicht neemt u afscheid van een medewerker? Ook deze situaties kunnen mooi gecombineerd worden met een nieuwjaarsborrel op een van onze boten.

Misschien heeft u liever een diner dan een borrel? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Locatie

Wij varen op verschillende wateren. Zo kunnen we beginnen in Almere en afsluiten in Amsterdam. Ook kan u borrelen op het Gooimeer of het glas heffen met het Muiderslot op de achtergrond. Ons vaargebied is groot.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden betreft een nieuwjaarsborrel op een boot? Stuur ons dan gerust een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!