Over ons

“Navigare Necesse Est” – het is noodzakelijk te varen – is een door Plutarchus aan Gnaius Pompeius toegeschreven spreuk. Minder dwingend dan de Romeinse voorman is onze overtuiging dat je varend het meest van Amsterdam en de mooie, bijzondere plekken rond de stad kunt genieten.

Rederij Navigo vaart met twee historische schepen in de wateren rondom Amsterdam : IJ en IJmeer, Amstel, Vecht, Spaarne, Zaan en meer. De Sailboa is een robuuste klipper met groot zonnedek, bar en een ruim waarin zowel, gedanst, gegeten, als vergaderd kan worden. De Elvira is een elegante salonboot, die bij uitstek geschikt is voor diners en sightseeing. Beide schepen kunnen worden ingezet voor speciale gelegenheden rondom Sinterklaas, kerst, bruiloften en uitvaarten.

Navigo gelooft in een persoonlijke benadering. Wij nemen graag de tijd om samen met u een programma op maat te maken. Onze schepen zijn altijd in voor een avontuur. Om sfeer te proeven kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor de bezichting van een of beide boten.

 

Geschiedenis

Navigo is geboren uit de passie van Imre Leenhouts voor scheepvaart en hospitality. Al in zijn tienerjaren was hij dagelijk zeilend en surfend op het water te vinden. Niet veel later werd hij schipper bij de reddingsbrigade van Huizen. Als student scheepsbouw ontwierp hij een sloep waarvan er meerdere in de vaart in zijn gebracht. Vanaf 2004 zeilde hij anderhalf jaar rond de wereld. In 2009 kocht Imre zijn eerste passagiersschip: de Sailboa. In aanvulling op de feesten en partijen aan boord,  startte hij in 2011 met de Veerdienst van Amsterdam naar Pampus en Muiderslot. In 2016 is ook salonboot Elvira in de vaart gebracht.

 

Mensen

Imre – Schipper & Sales

Anna – Marketing & Educatie

 

 

 

 

 

 

STEL je VRAAG

Naam (verplicht)

Gelieve dit veld leeg te laten.

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht