Over ons

Rederij Navigo vaart met historische schepen in de wateren rondom Amsterdam : IJ en IJmeer, Amstel, Vecht, Spaarne, Zaan en soms verder weg. De Sailboa uit 1899 is een robuuste klipper met groot zonnedek, bar en een ruim waarin zowel, gedanst, gegeten, als vergaderd kan worden. De Elvira uit 1938 is een grote en elegante salonboot, die bij uitstek geschikt is voor borrels, diners en sightseeing. De Amber is een klassieke bakdeksalonboot uit 1920, geschikt voor maximaal 12 personen. Alle schepen worden ingezet voor zowel bedrijfsfeesten en familie-uitjes, als speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, kerst, uitvaarten en bruiloften.

Rederij Navigo gelooft in een persoonlijke benadering. Wij nemen graag de tijd om samen met jou een programma op maat te maken. Onze schepen zijn altijd in voor een avontuur. Om sfeer te proeven kun je een vrijblijvende afspraak maken voor de bezichtiging op een van de schepen.

De Geschiedenis

Navigo is geboren uit de passie van Imre Leenhouts voor varen en gastheerschap. Al in zijn tienerjaren was hij dagelijks zeilend en surfend op het water te vinden. Niet veel later werd hij schipper bij het reddingsstation van Huizen. Als student scheepsbouw ontwierp hij een opduwer waarvan er meerdere in de vaart in zijn gebracht. Vanaf 2002 zeilde hij anderhalf jaar rond de wereld. In 2009 kocht Imre zijn eerste passagiersschip: de Sailboa. In aanvulling op de feesten en partijen aan boord,  startte hij in 2010 met de Veerdienst van Amsterdam naar Pampus en Muiderslot. In 2016 is ook salonboot Elvira in de vaart gebracht.

De mensen

Behalve het gepassioneerde en betrokken team van freelance schippers en matrozen, heeft de rederij ook medewerkers in dienst. Grote kans dat je Jeroen Koenders als stuurman treft tijdens een evenement aan boord. Margreet Kunst, Marjolijn de Bruijn en Miep Larsen zijn je eerste aanspreekpunt bij het maken van een reservering. Zij verzorgen het reilen en zeilen aan wal. Daarnaast zijn er vrijwilligers die varen, onderhoud plegen en groepen op de veerdienst begeleiden.

Wat de functie ook is, medewerkers bij Navigo herken je aan de twinkeling in hun ogen!

STEL je VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht