Over ons

Rederij Navigo vaart met twee historische schepen in de wateren rondom Amsterdam : IJ en IJmeer, Amstel, Vecht, Spaarne, Zaan en meer. De Sailboa is een robuuste klipper met groot zonnedek, bar en een ruim waarin zowel, gedanst, gegeten, als vergaderd kan worden. De Elvira is een grote en elegante salonboot, die bij uitstek geschikt is voor borrels, diners en sightseeing. Beide schepen kunnen worden ingezet voor zowel bedrijfsfeesten en familie-uitjes, als speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, kerst, uitvaarten en bruiloften.

Rederij Navigo gelooft in een persoonlijke benadering. Wij nemen graag de tijd om samen met u een programma op maat te maken. Onze schepen zijn altijd in voor een avontuur. Om sfeer te proeven kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor de bezichtiging van een of beide boten.

 

over de Geschiedenis

Navigo is geboren uit de passie van Imre Leenhouts voor scheepvaart en hospitality. Al in zijn tienerjaren was hij dagelijks zeilend en surfend op het water te vinden. Niet veel later werd hij schipper bij de reddingsbrigade van Huizen. Als student scheepsbouw ontwierp hij een sloep waarvan er meerdere in de vaart in zijn gebracht. Vanaf 2004 zeilde hij anderhalf jaar rond de wereld. In 2009 kocht Imre zijn eerste passagiersschip: de Sailboa. In aanvulling op de feesten en partijen aan boord,  startte hij in 2011 met de Veerdienst van Amsterdam naar Pampus en Muiderslot. In 2016 is ook salonboot Elvira in de vaart gebracht.

 

over de mensen

Naast het gepassioneerde en betrokken team van freelance schippers en matrozen, heeft de rederij ook medewerkers in dienst. Grote kans dat u Jeroen Koenders als stuurman treft tijdens een evenement aan boord. Uw eerste aanspreekpunt tijdens de voorbereidingen is Katinka Jansen. Zij runt de dagelijkse zaken aan wal en zorgt voor de verduurzaming van bedrijfsmatige processen.

Wat de functie ook is, medewerkers bij Navigo herken je aan de twinkeling in hun ogen!

 

STEL je VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht