Veerdienst Amsterdam

Algemeen regelement aan boord

Kinderen

Ouders, leerkrachten en begeleiders blijven verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen. Dit geldt ook voor eventueel door hen aangebrachte schade. Dit alles geldt te allen tijde, dus ook bij speciale evenementen.

Huisdieren

Huisdieren (hulphonden uitgezonderd) zijn niet toegestaan op de veerdienst.

Rolstoelen

Momenteel zijn onze boten nog niet rolstoel toegankelijk. Wij hopen deze mogelijkheid in toekomst wel te kunnen bieden.

Fietsen

Mensen die graag rondom Muiden willen fietsen kunnen de fiets meenemen aan boord. Wij hebben hiervoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een fietsplek dient vooraf te worden gereserveerd.

Eten en drinken

Picknicken (meegenomen drank/etenswaren) is niet toegestaan aan boord van de veerboot en op Forteiland Pampus. Aan boord van de boten is een bar aanwezig waar u terecht kunt voor koffie, thee, fris of iets sterkers. Kom je met een groep en wil je graag een lunch of borrelhapjes nuttigen aan boord neem dan zeker contact met ons op. Ook de dag afsluiten met een buffet aan boord behoort tot de mogelijkheden.

Weersomstandigheden

De schipper houdt zich het recht voor de veerdienst niet te laten varen wanneer er windkracht 7 Bft of andere extreme weersomstandigheden worden voorspeld. Reserveringen komen dan te vervallen. Je wordt zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte gesteld door één van onze medewerkers. Forteiland Pampus, Muiderslot en/of Veerdienst Amsterdam zijn niet aansprakelijk voor eventuele reeds gemaakte kosten. Bij annulering door de schipper worden geen kosten in rekening gebracht aan de gasten voor lopende reserveringen. De reservering kan naar een andere datum worden verplaatst.