Salonboot Elvira

  20 – 75 personen

Borrel, diner, bruiloft, zakelijke bijeenkomst, uitvaart, schoolreisje 

Panoramisch uitzicht

Rondom Amsterdam: Amstel, Vecht, Spaarne & Zaan, IJ & IJmeer, Gooimeer & Randmeren


De Elvira werd in 1938 gebouwd voor het vervoer van gasten over de Zwitserse meren. Sinds 1998 vaart zij rond in Nederland. Bijzonder aan deze boot is het panoramische uitzicht en de flexibele inrichting van de salon. Sinds 2016 is Amsterdam de thuisbasis: we kunnen varen op de Amstel, het IJ, de Zaan, IJmeer en Vecht. Almere Marina Muiderzand is een van de vaste opstaplocaties. Ook de Randmeren en vaartochten van of naar Huizen en Naarden behoren tot de mogelijkheden.

De Elvira is altijd in voor een avontuur en biedt u de mogelijkheid daar volop gebruik van te maken. Wij denken graag mee bij de vertaling van uw wensen in een onvergetelijk dag. Kijkt u ook eens voor voorbeelden op de pagina met gelegenheden. Wij zijn bereikbaar op 020-4278888, of neem contact op via het formulier onderaan deze pagina.

 

Specificaties van salonboot elvira

Bouwjaar: 1938
Lengte van het schip: 30 meter
Maximaal aantal personen: 75

 

Voorzieningen aan boord

  • Bar
  • Keuken
  • Buitenruimte
  • 2 toiletten
  • Vloerverwarming
  • Muziekinstallatie
  • Microfoon (op aanvraag)
  • 60 zitplaatsen of 75 staplaatsen
  • Voldoende zwemvesten, ook voor kinderen

 

Tarieven

Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Hieronder staat een prijsindicatie, deze kan nog veranderen. Voor groepen tot zo’n 50 personen is een aangepast tarief mogelijk, informeer naar de voorwaarden.

Bij deze berekening wordt er vanuit gegaan dat u op de ligplek van de Elvira in IJburg of in de omgeving van Amsterdam Centraal opstapt. Uiteraard zijn er andere opstapplaatsen mogelijk, hier kunnen wel kosten aan verbonden zijn.

Een reservering op Salonboot Elvira wordt opgebouwd uit boothuur (minimaal 3 uur), aan- en terugvaartijd, steigerreservering (indien van toepassing), bediening, drank en catering, overige wensen.

Een aantal prijzen op een rijtje:

De kosten worden opgebouwd uit de boothuur (minimaal 3 uur), aan- en terugvaartijd, steigerreservering (indien van toepassing), bediening, drank, catering en overige wensen. Voor een uitgebreid prijsoverzicht, kijkt u hier.

Boothuur (minimaal 3 uur), inclusief schipper en 1 persoon bediening €1000,-
Vervolguren tot 0:00 € 250,-
Vervolguren na 0:00 € 280,-
Leegvaren per uur tot 0:00 € 180,-
Leegvaren per uur na 0:00 € 220,-
Extra bediening, per uur € 32,50

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Onder bijzondere omstandigheden (feestdagen en evenementen) kunnen in verband met logistiek en extra inzet van personeel andere tarieven van toepassing zijn.

 

STEL UW VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht