Veerdienst

Meevaren vanaf Amsterdam IJburg naar forteiland Pampus of kasteel Muiderslot? Van april tot en met oktober varen onze schepen ieder weekend en in de schoolvakanties zes dagen per week naar deze historische locaties, beiden onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Alle benodigde informatie over prijzen, tijden, route en meer vind je op de website van de Veerdienst.

Groepen

Groepen kleiner dan 50 personen bieden wij diverse mogelijkheden voor een overtocht naar Pampus of Muiderslot binnen het reguliere veerdienstprogramma of op maat. Voor grotere groepen wordt een privé schip ingezet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kinderfeestjes

Je feestje avontuurlijk  vieren met een boottocht en een bezoek aan Muiderslot of Pampus? Aan boord is er tijd voor taart en cadeaus. In het Muiderslot kunnen jullie als echte ridders en prinsessen het middeleeuwse kasteelleven ontdekken en een speurtocht doen. Of ervaar op Pampus het leven van de soldaten die een eeuw geleden dit fort bewaakten. Ontdek het grote fort met de interactieve Pampus Experience, of doe de black-light speurtocht. Lees meer op de website van de Veerdienst.

Fiets mee aan boord

Fietsen zijn welkom aan boord van de Veerdienst. (Mits aangemeld) Zo kun je de boottocht combineren met een fietstocht door de Gooi- en Vechtstreek. VVV Gooi en Vecht heeft zelfs een speciale fiets- en wandel app ontwikkeld die je via de website van de Veerdienst kunt downloaden voor je telefoon of tablet. Zo krijg je toegang tot verschillende routes en gesproken historische achtergrondinformatie over de Stelling van Amsterdam.