Bruiloft op het water

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten aan boord. Voor de organisatie van wat een van de mooiste dagen uit jullie leven gaat worden, nemen wij graag de tijd. In een persoonlijk gesprek aan boord bespreken we jullie wensen en ideeën en of wij suggesties kunnen doen op het gebied van de trouwambtenaar, het programma, route & opstapplaatsen, catering, muziek en meer.

Trouwen aan boord

Wij zijn door de gemeente Amsterdam aangewezen als “huis van de gemeente” en daarmee officieel trouwlocatie. Trouwen aan boord is een bijzondere ervaring. De trouwambtenaar voltrekt het huwelijk aan boord, waarna het schip wordt omgetoverd voor een receptie, diner en/of dansfeest.

Vervoer en feest aan boord

Onze schepen kunnen uw gezelschap ook van of naar een bijzondere trouwlocatie vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan Spaarndam, Schellingwoude, Forteiland Pampus, of Ouderkerk. Aan boord kunt u indien gewenst borrelen, lunchen of dineren, en dansen. En wat dacht u van een dj of live muziek?

Lunch, borrel en diner

In samenwerking met verschillende cateraars verzorgen wij aan boord uiteenlopende lunches en diners. Van boers tot haute cuisine, voor elke gewenste keuken en elk budget, hebben wij diverse mogelijkheden. Van oesters en champagne, tot een stamppottenbuffet en van tapas, tot 5-gangendiners.

Dansfeest

Met name de Sailboa leent zich uitstekend voor een dansfeest. In het ruim kunnen alle tafels en stoelen aan de kant en is een podium voor de muzikanten of de dj. Bij mooi weer kan er ook heerlijk gedanst worden op het ruime zonnedek.

Wij varen op verschillende wateren. Zo kunnen we beginnen in Almere en afsluiten in Amsterdam. Ook kunt u trouwen op het Gooimeer, of feest vieren op het IJmeer. Ons vaargebied is groot. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw droom om te trouwen op een schip werkelijkheid te maken.

Een aantal mogelijkheden op een rijtje

  • Huwelijksvoltrekking aan boord
  • Lunch, diner, of borrel aan boord
  • Ophalen vanaf uw trouwlocatie
  • Feesten en dansen aan boord
  • Vervoer van uw gasten van de ene naar de andere locatie
  • En nog veel meer…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bruiloft op het water? Vul onderstaand contactformulier in om vrijblijvend een afspraak te maken en onze schepen te bekijken.

  • Bruiloft
  • Sailboa huwelijksfeest bovendek
  • bruidspaar bij sailboa