Van Almere naar Forteiland Pampus

Veerdienst Almere start op 4 mei en vaart iedere zaterdag t/m 31 augustus.

Vanaf zaterdag 4 mei kun je weer elke zaterdag met ons meevaren om 13.15 vanaf Marina Muiderzand naar het verrassende Forteiland Pampus! Het bezoek aan Pampus duurt ruim 2,5 uur. (Met bootreis ruim 4 uur) Rond 17.15 ben je weer terug. Je uitje begint al aan boord van één van onze historische boten die volledig zijn uitgerust met verwarming, bar, toiletten en voor iedereen zitplaatsen binnen mocht het wat minder mooi weer zijn.

Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, en volg ons via Facebook of Instagram

Groepsevenement

Pampus

Route en parkeren

Groepen vanaf 50 personen kunnen zelfs het gehele seizoen (april tot en met oktober) een afvaart boeken vanaf Almere op verschillende data. Interesse in een schoolreis? Ook dat kan het hele seizoen.

Beleef Pampus dmv de verschillende activiteiten langs de belevingsroute of ontdek het fort onder leiding van een privé gids. Voor kinderen is de black-light speurtocht een aanrader. Nieuw, de virtuele ballonvaart!

De Almeerse Marina Muiderzand ligt vlak bij de A6, en beschikt over een groot parkeerterrein. Bij uw reservering kunt u ook voor de auto reserveren, u krijgt dan automatisch toegang tot het terrein.

Marina Muiderzand

Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken & dineren, of watersporten. Kijk hier voor een greep uit de mogelijkheden.