Stadspas Actie meivakantie 

STADSPAS ACTIE: Kind + Begeleider Gratis
BOOTRETOUR EN ENTREE PAMPUS OF MUIDERSLOT!

Stadspasactie meivakantie van 28 april t/m 12 mei 2024

Het avontuur begint op IJburg. Stap aan boord van ons historisch schip en maak een mooie vaart naar forteiland Panpus of kasteel Muiderslot.

Meevaren naar Pampus? Bezoek het avontuurlijke Forteiland. Vlieg mee over het vroegere Amsterdam in een virtuele ballonvaart. Volg één van de interactieve routes en speel verschillende games. Haal de Pampussleutel voor meer spelplezier of kraak de geheime code tijdens de blacklight speurtocht! Ga op zoek naar de 11 verborgen letters in het fort. De pampussleutel en de speurtocht zijn verkrijgbaar in de Museumwinkel. Je betaalt 2.50 voor de speurtocht. Het lampje mag je houden.

Meevaren naar Muiderslot? Dit kasteel bruist. Ook hier is van alles te doen en te zien. Struin in je eigen tempo rond met een audiotour. Volg de ridderroute, rorenroute of tuintour en waan je in de middeleeuwen. Wandel door de bijzondere tuinen en kom meer te weten over vergeten groenten en kruiden. Er is ook een speciale audiotour voor kids. Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen het Muiderslot verkennen met een speurtocht. De speurtocht is tevens een bouwplaat: je kunt hem na afloop uitknippen en vouwen.

HOE WERKT HET? 

Bootretour en entree tot Pampus of Muiderslot zijn beiden gratis voor alle kinderen met een Stadpas met een groene stip. Per kind dient er één volwassen begeleider mee te varen. De aanbieding voor de volwassen begeleider (grtis bootretour en entree tot Pampus of Muiderslot) staat ook op de Stadspas van het kind; de begeleider heeft dus geen eigen Stadspas nodig. Reserveren kan onderaan deze pagina.

 • Afvaarten:

  zondag 28 april (Koningsdag gesloten)
  donderdag 2 t/m zondag 5 mei
  donderdag 9 t/m zondag 12 mei

  Op maandag, dinsdag en woensdag vaart de veerdienst niet.
  Vertrektijden om 10:45 uur. Het uitje duurt zo’n 4,5 uur, waarvan je ca 2,5 uur op Pampus of Muiderslot doorbrengt.

 • Zowel de bootretour als de toegang tot forteiland Pampus of kasteel Muiderslot is voor kinderen en begeleiders gratis, uitsluitend in combinatie met een geldige Staddspas met groene stip.

 • Er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar per dag. Reserveer online om zeker te zijn van een plek aan boord

  Let op! met de Stadspas van het kind kunnen maximaal twee personen meevaren (kind + begeleider).
  Wil je meer dan twee kinderen gebruik laten maken van de Stadspasactie, geef dan meteen de extra Stadspasnummers door.

  Na het selecteren van de tickets en het accepteren van de algemene voorwaarden, vul je jouw naam, contactgegevens en Stadspasnummer(s) in. Voor de volwassen begeleider voer je hetzelfde Stadspasnummer in als van het kind.

Maak je reservering